понеділок, 21 червня 2010 11:57

Денькович "поливає брудом" Тимошенко, бо у нього забрали посаду?

Денькович "поливає брудом" Тимошенко, бо у нього забрали посаду?

Народний депутат від БЮТ Іван Денькович, який на початку червня пішов з партії "Батьківщина", критикує Юлію Тимошенко через те, що його усунули з посади глави обласної організації.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив "бютівець" Володимир Бондаренко.

"У Івана все виходить цікаво. Він керував обласною організацією, але коли його усунули з цієї посади, то він почав поливати брудом. Це свідчить про його морально-етичні якості. Я не кажу, що вона (Тимошенко – ред.) безгрішна, але неправильно розказувати, хто кому і що купив. Вона у цьому плані самодостатня політична фігура, щоб купити собі машину", - розповів він.

За словами нардепа, люди, які дають такі інтерв'ю, чимось умотивовані.

"Таке враження, що Іван останнім часом був відпрацьований у плані дискредитації Юлії Тимошенко, як кажуть наші друзі "регіонали". Людина, яка тривалий час керувала партійною організацією і мовчала, не має права робити такі висновки, коли ситуація змінилась", - зазначив Бондаренко.

"Бютівець" наголосив, якщо Денькович платив, то хай продовжує це робити.

"Я, наприклад, і мої однопартійці з партії "Реформи і порядок" жодної копійки нікому не платили. Ми не брали участь в тих іграх. Мали свою квоту, відпрацьовували округи, залучаючи свої фінансові ресурси. Кому платив Іван я не знаю. Якщо він це робив, то хай скаже і йде у прокуратуру", - зауважив Бондаренко.

Він також переконаний, що Тимошенко ще не втратила своє популярності.

"Я вважаю, що сьогодні йде дуже серйозне переосмислення. Якщо Денькович знайшов собі нову зірку, то хай їй поклоняється, а зірка Тимошенко не зайшла. Перші прояви діяльності нової влади декого отверезять", - додав нардеп.

Раніше Іван Денькович заявив в інтерв'ю газеті "Експрес", що його політсила продає мандати за мільйони доларів, а маєток для Тимошенко нібито побудований кримінальним бізнесом.

Зараз ви читаєте новину «Денькович "поливає брудом" Тимошенко, бо у нього забрали посаду?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі