неділя, 20 червня 2010 15:50

Маєток для Тимошенко побудував кримінальний бізнес - екс-бютівець

 

Народний депутат від БЮТ Іван Денькович, який на початку червня пішов з партії Тимошенко "Батьківщина", стверджує, що політсила продає мандати за мільйони доларів, а маєток для Тимошенко нібито побудований кримінальним бізнесом.

"Особняк під Києвом, в Конче-Заспі, який, за її словами, вона орендує, насправді їй побудував кримінальний бізнес. Вона нагородила його представників мандатами. А броньований "Мерседес" купив бізнесмен з Дніпропетровська Гарегин Арутюнов (народний депутат від БЮТ - прим. ред.)", - заявив Денькович в інтерв'ю львівській газеті "Експрес".

Депутат стверджує, що мандати в політсилі коштують по-різному - залежно від регіону, конкретної території і апетитів начальника виборчого штабу.

"Скажімо, в Київську міськраду ціна на рівні Верховної Ради - 3-4 мільйони доларів. У Київську обласну - 100-200 тисяч. У Львівську - 50-70 тисяч. За мандати в райради платили тільки в деяких районах. Вигідними вважалися ті, що поблизу обласного центру або на кордоні", - заявив Денькович.

На думку депутата, в його колишній партії погано з ідейністю: "БЮТ нагадує "Біле братство", пам'ятаєте, була така релігійна секта. Там Христа замінили сектантським богом. У БЮТ Христа замінили Тимошенко".

Денькович також вважає, що виборці розчарувалися в Тимошенко. "Люди вірили в її слова в 2002-му, 2006-му, 2007-му, але вічно безкарно обдурювати не можна. Зірка Тимошенко вже заходить. Вона не зійде так високо вже ніколи", - підсумував він.

Нагадаємо, 4 червня Денькович вийшов з партії "Батьківщина", членом якої був з 2001 року. Більше 7 років Денькович очолював одну з обласних організацій партії.

Зараз ви читаєте новину «Маєток для Тимошенко побудував кримінальний бізнес - екс-бютівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі