неділя, 23 липня 2023 17:59

Де живе Янукович: зрадник Царьов розповів, що знає

Де живе Янукович: зрадник Царьов розповів, що знає
Віктор Янукович має маєток у Підмосков'ї. Фото: eastnews.ua

Зрадника Олега Царьова спитали про місце проживання президента-втікача Віктора Януковича.

Раніше з'явилась інформація, що він володів будинком у підмосковному селищі "Шервуд", де сталась стріляна. Царьов це спростовує у коментарі РосЗМІ.

Янукович лише орендував особняк протягом деякого часу після того, як приїхав з Ростова-на-Дону. Але він справді проживає у Підмосков'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дачу Януковича перетворили на військову базу

"Думаю, що якби це був будинок Януковича, то він не стояв би пустим. Він має будинок у Підмосков'ї, але де саме, я ніколи не цікавився. До нього їздять колишній генпрокурор України Пшонка, колишній голова його адміністрації Клюєв, Якименко – ексначальник СБУ. Ці люди не спілкуються з пресою, і я з ними не спілкуюсь", – зазначив Царьов.

Крім нерухомості біля Москви, Янукович володіє найбільшим та одним із найкращих мисливських господарств у Сочі. "Відхопив" частину заповідника.

22 лютого 2014-го Верховна Рада усунула Януковича з посади президента. Призначила позачергові вибори на 25 травня. Через п'ять днів після рішення парламенту літак із Януковичем приземлився на військовому аеродромі в Ростові в РФ. Росія почала окупацію Криму.

Зараз ви читаєте новину «Де живе Янукович: зрадник Царьов розповів, що знає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі