середа, 18 серпня 2010 12:15

Данилишин не в Німеччині, а копає картоплю на дачі?

Данилишин не в Німеччині, а копає картоплю на дачі?

У БЮТ сумніваються, що екс-міністр економіки Богдан Данилишин переховується в Німеччині.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Сенченко.

"Інформація про те, що Данилишин зараз у Німеччині - це провокація і не більше. Якщо посилання йдуть на якісь джерела, то це означає, що це вже неправда. Якщо він дійсно там, в чому я дуже сумніваюся, нехай зроблять офіційну заяву. Не думаю, що Данилишин десь далеко. Можливо він під носом. Десь на дачі копає картоплю", - припустив нардеп.

За словами Сенченка, зараз починається політичний сезон, тому владі важливо очорнити лідерку БЮТ Юлію Тимошенко.

"На початку вересня, швидше за все, знову почнеться оперета із перевірками уряду Тимошенко. Це старт нового політичного сезону", - додав політик.

Нагадаємо, в одному зі ЗМІ з'явилася інформація, що Богдан Данилишин ховається в Німеччині. Ніби-то про це повідомило джерело в Генпрокуратурі.

12 серпня Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти чиновника. Його звинувачують у завданні державі збитків на кілька мільйонів гривень.

Нагадаємо, що минулого тижня СБУ влаштувала обшук у кримській "Батьківщині" під приводом пошуку підприємства сучасні інформаційні технології.
Зараз ви читаєте новину «Данилишин не в Німеччині, а копає картоплю на дачі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі