вівторок, 17 серпня 2010 16:11

У країні відбувається терор - "бютівець"

У країні відбувається терор - "бютівець"

Екс-міністр регіонального розвитку Василь Куйбіда вважає, що влада хоче зменшити вплив опозиції на суспільство.

Так він прокоментував Gazeta.uа рішення Печерського райсуд Києва, який дозволив обшук приміщення екс-міністра економіки Богдана Данилишина.

"Такі дії проводяться, тому що влада приділяє велику увагу місцевим виборам. Вони послужать основою для наступних парламентських. А представники влади не хотіли б створення іншої коаліції у Верховній Раді. Якщо справа пов'язана саме з цим, то вона може й не дійти до суду. Хоча, можливо, й потрапить туди", - зазначив Куйбіда.

В свою чергу народний депутат із фракції БЮТ Андрій Сенченко розказав, що не знає, чи проводили вже обшук у Данилишина.

"Мені важко сказати, чому взялися саме за нього. Можуть добратися до кого за вгодно із минулого уряду. Але в цілому те, що відбувається в країні, можна назвати терором. Він може завершитись або революцією знизу або фашизмом в країні", - зауважив він.

"Влада намагається тиснути на політичну опозицію усіма доступними їй засобами. При цьому представники влади не соромляться у використанні своїх методів. Будь-які норми закону їх взагалі не цікавлять", - додав "бютівець".

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва дозволив обшук приміщення екс-міністра економіки Богдана Данилишина. У постанові йдеться, що відповідне клопотання слідчого суд задовольнив ще 6 серпня.

Зараз ви читаєте новину «У країні відбувається терор - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі