пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:03

ДАІ не пустила на Марш УПА тернопільську "Свободу"

ДАІ не пустила на Марш УПА тернопільську "Свободу"

Працівники ДАІ не випускають транспорт із депутатами Тернопільщини на виїзне засідання та збори депутатів місцевих рад від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", які мають відбутися у Києві 14 жовтня перед Маршем Слави УПА.

Про це повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

Заборону виїзду з міста працівники ДАІ мотивують нібито тим, що у двох автобусів колеса "лисуваті", а ще в одного – "невеличка тріщинка" на лобовому склі.

"Сьогодні завдяки депутатам провладних фракцій – Партії регіонів, Єдиного Центру, Блоку Литвина – було зірвано пленарне засідання сесії Тернопільської облради. Цю провокацію розцінюю як боягузтво влади перед відповідальністю за поганий соціально-економічний стан держави. І заборона виїзду активістів на Марш Слави УПА є підтвердженням цього боягузтва. Такими діями влада наближає свій кінець", – зазначив голова Тернопільської обласної ради, очільник обласної організації ВО "Свобода" Олексій Кайда.

14 жовтня Тернопільська "Свобода" проведе у місті Марш Слави УПА та акції протесту проти режиму Віктора Януковича біля обласної державної адміністрації, обласних прокуратури, міліції та СБУ.

14 жовтня 2011 року у Києві Всеукраїнське об'єднання "Свобода" проведе Марш Слави УПА із вимогами повернути звання Героїв України Степанові Бандері та Романові Шухевичу, визнати боротьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ не пустила на Марш УПА тернопільську "Свободу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі