середа, 21 листопада 2012 16:19

ЦВК зареєструвала ще 65 нардепа

ЦВК зареєструвала ще 65 нардепа
Фото: ua.korrespondent.net

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 65 народних депутатів, довівши їхню загальну кількість до 167. Відповідні постанови було ухвалено на сьогоднішньому засіданні комісії.Зокрема, комісія зареєструвала 24-х депутатів, які обрані за партійними списками. Серед зареєстрованих діючі народні депутати від Партії регіонів Юрій Мірошниченко та Володимир Вечерко, що балотувалися за списком "регіоналів" під номерами, відповідно 31 та 39.

Крім цього комісія зареєструвала, зокрема таких депутатів: співачку Таїсію Повалій та Артема Щербаня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіль розкрив антипарламентські плани влади

Також Центрвиборчком зареєстрував низку депутатів, які балотувалися за списком партії "Батьківщина". Серед них один зі спонсорів партії Олександр Абдулін, а також, зокрема діючі нардепи Роман Забзалюк, Іван Кириленко, Леся Оробець, Андрій Павловський.

Іншою постановою ЦВК зареєструвала ще 41 депутата обраного у мажоритарних округах. Серед зареєстрованих депутатів "регіонали" Юлія Льовочкіна, Григорій Калетнік, діючий нардеп Дмитро Шпенов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник засмучений, що за закон про мови в дитсадках не проголосували "жахливо невиховані" депутати

Також комісія зареєструвала народних депутатів від Партії регіонів Вячеслава Богуслаєва, Івана Фурсіна, а також самовисуванця Миколу Рудьковського. Окрім них зареєстровані діючі нардепи від "Батьківщини" Володимир Бондаренко, Сергій Терьохін, Володимир Яворівський, а також Ксенія Ляпіна.

Усі зареєстровані нардепи отримають тимчасові посвідчення.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК зареєструвала ще 65 нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі