субота, 19 травня 2007 16:55

Цушко відмовився вибачатись перед Тимошенко за рішенням суду

Міністр внутрішніх справ України Василь Цушко не має наміру виконувати вимогу суду, згідно якому він повинен вибачитися перед лідером БЮТ Юлією Тимошенко за розповсюдження неправдивої інформації.

"Я подав апеляцію. Я нічого не порушував - я процитував президента України. Я жалкую, що, коли суд бере цитату і розриває її на дві частини, по першій частині не звертає уваги, а по другій - судить мене. Це знову говорить про якість нашого суддівського корпусу. Я не збираюся вибачатися із цього приводу. А якщо вибачуся, то вибачуся з повторенням цієї цитати", - заявив Цушко журналістам в суботу, 19 травня.

Голова МВС в програмі "Свобода слова" на телеканалі ICTV 20 жовтня 2006 року заявив, що лідер БЮТ привласнила велику суму грошей. Оболонський районний суд Києва 15 травня визнав недостовірною цю інформацію про Тимошенко і зобов"язав Цушко спростувати її, пише РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Цушко відмовився вибачатись перед Тимошенко за рішенням суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі