четвер, 29 березня 2007 13:41

Цушко розпорядився посилити перевірку пасажирів, які їдуть у Київ на вихідні

Міліція має намір перевіряти автобуси й поїзди, що привозять у Київ громадян для проведення політичних мітингів 31 березня на наявність зброї й інших заборонених предметів.

Про це повідомив начальник прес-служби МВС Костянтин Стогній.

"Міліція буде перевіряти громадян на наявність перевезеної зброї" - сказав він.

Стогній також сказав, що для забезпечення правопорядку в Києві під час проведення мітингів будуть залучатися співробітники обласних управлінь МВС.

Блок Юлії Тимошенко в Київській міській раді й у Верховній Раді, партія "Уперед, Україно!", а також київська міська організація партії "Всеукраїнське об"єднання "Батьківщина" подали заявки в Київську міську державну адміністрацію на проведення акцій у центрі Києва 31 березня.

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна", а також громадська організація "Народна самооборона" мають намір провести мітинг 31 березня на Майдані Незалежності в Києві.

Представники Коаліції національної єдності мають намір провести мітинг у Києві 31 березня.

Київські міські організації Партії регіонів і Союзу молоді регіонів подали 6 заявок у Київську міську державну адміністрацію на проведення акцій у центрі Києва з 29 березня по 3 квітня, пишуть Українські новини.



Зараз ви читаєте новину «Цушко розпорядився посилити перевірку пасажирів, які їдуть у Київ на вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі