вівторок, 01 серпня 2006 15:50

Цушко назвав "круглий стіл" у Президента концертом артистів-політиків

 

- Починається ця гра - хто кого переграє, - сказав лідер фракції соціалістів Василь Цушко. Руками він одразу показав, як під час переговорів політики тримають під столом дулі.

Цушко запевнив, що коли Президент призначить Януковича прем"єром, то нічого не втратить:

– Липень, спека, всі відпочивають. Однак 9 мільйонів дивилися трансляцію круглого столу - цей концерт артистів-політиків. Ми ж артисти! У країні настає період політичного психозу. Нам пора зупинитися. Бо доведемо ситуацію до такого стану, що не зможемо її зупинити, - каже соціаліст.

Він пригадав 1994 рік.

– Тоді була демократія, не було держадміністрацій. А Кравчук із Плющем пересварилися. Призначили нові вибори Президента і парламенту. Зрештою і один, і другий пролетіли. Прийшов Кучма і всіх "построїв". Зараз ми приблизно в такій самій ситуації. Дочекаємося Кучми-2, - застеріг Цушко.

Він упевнений, що між командами Партії регіонів, БЮТу та "Нашої України" суттєвої різниці немає - вони провели в парламент 350 мультимільйонерів.

- Це передвиборні проекти на базі бізнесу. Я їм бажаю, щоб вони стали партіями. А поки що - це ліберальні формування, передвиборні проекти під своїх лідерів, сказав він.

Цушко пояснив, чому бізнесмени прийшли в парламент:

- Вони знають, що немає захисту. Зараз бізнес блоку Тимошенко і блоку "Наша Україна" боїться, що бізнес Партії регіонів візьме верх і забере їхні підприємства. У цьому корінь проблеми. А не в цих іграх - як домовляться.

Руслан КАВАЦЮК

Зараз ви читаєте новину «Цушко назвав "круглий стіл" у Президента концертом артистів-політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі