вівторок, 29 березня 2011 20:02

Чотирьох співробітників Шевченківського суду затримали за хабарі

Чотирьох співробітників Шевченківського суду затримали за хабарі

У вівторок, 29 березня, співробітники СБУ спільно із Генеральною прокуратурою України затримали в момент отримання хабара чотирьох співробітників Шевченківського районного суду м. Києва.

Служба безпеки повідомила, що Генеральна прокуратура України порушила дві кримінальні справи за ознаками злочинів у сфері службової діяльності.

"Тривають невідкладні слідчі дії за місцями роботи та проживання затриманих", - повідомляє прес-центр СБУ.

Інші подробиці, зокрема сума хабара, а також інформація про те, чи є затримані суддями, чи співробітниками апарату суду, не повідомляється.

Раніше Голосіївське районне управління міліції Києва порушило кримінальну справу за фактом вбивства судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова, що сталося 21 березня в Києві. На нього напали в будинку, коли він повертався з роботи. Двічі вистрелили з пістолета і тричі вдарили ножем. Після цього міліція затримала двох підозрюваних у скоєнні цього злочину.

Сергій Зубков вів судові справи щодо деяких скандальних забудов у Києві. Зокрема стосовно будівництва на Гончара, 17/23, проти якого виступають громадські активісти та місцеві жителі.

Зараз ви читаєте новину «Чотирьох співробітників Шевченківського суду затримали за хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі