понеділок, 28 березня 2011 12:34

На Херсонщині депутат місцевої ради погорів на хабарі

На Херсонщині депутат місцевої ради погорів на хабарі

Співробітники Служби безпеки України в Херсонській області затримали депутата Цюрупинської районної ради, який вимагав від приватного підприємця 25 тисяч доларів хабара.

У СБУ встановили, що Цюрупинська міськрада планувала оскаржити рішення суду щодо узаконення права власності місцевого підприємця на будівлю кафе та переробного цеху.

"За грошову винагороду депутат запропонував бізнесменові "вирішити питання" в інтересах останнього", - йдеться в повідомленні СБУ.

Депутата затримали під час отримання частини хабара в розмірі 3800 доларів США. За матеріалами СБУ прокуратурою Херсонської області порушено кримінальну справу за ст. 190 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, 16 березня співробітники Управління внутрішньої безпеки Главку МВС у Дніпропетровській області спільно з працівниками СБУ затримали слідчого при отриманні грошей в сумі 400 тисяч гривень за сприяння у вирішенні питання в суді про пом'якшення покарання підсудному.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині депутат місцевої ради погорів на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі