четвер, 04 листопада 2010 13:31

Чорновіл вірить, що новий генпрокурор знайде вбивцю його батька

Чорновіл вірить, що новий генпрокурор знайде вбивцю його батька

Нардеп Тарас Чорновіл вважає, що у влади є політична воля для розкриття вбивства В'ячеслава Чорновола.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua

"Тому що внаслідок суто природного процесу, відсіву, відмирання та відстрілу, у владі не залишилося жодної людини, яка напряму зацікавлена у нерозкритті цієї справи. Такі люди були біля Леоніда Кучми", - зазначив нардеп.

За його словами, президент Віктор Янукович не має до цієї справи відношення, тому що в той час він не був конкурентом В'ячеслав Чорновіл.

Чорновіл розповів, що в нього на сьогоднішній день немає претензій до слідства.

"Єдине, що мені не сподобалося сьогодні - це те, що коли справа починає розворушуватися, з'являються певні докази, які не треба публічно світити вилазить якийсь провокатор. Свого часу дуже нашкодили справі Кендзьор та Стойко, коли засвітили в пресі певні ньоанси, зокрема про кастети. Це зашкодило справі. Сьогодні той самий провокатор лізе, щоб красуватись чи з якихось інших причин і робить заяви, які слідству не допоможуть", - зауважив екс - "регіонал".

Депутату також не сподобалося, що сьогодні з трибуни Ради генеральний прокурор Віктор Пшонка озвучив інснування письмового дозволу на ексгумацію тіла батька.

"Але до Пшонки я не маю претензій, тому що з ним про нерозголошення цієї інформації я не говорив", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, що 4 листопада під час виступу у Верховній Раді генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що Тарас Чорновіл дав письмовий дозвіл на ексгумацію тіла свого батька.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл вірить, що новий генпрокурор знайде вбивцю його батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі