четвер, 09 серпня 2012 14:47

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Чоловік Тимошенко: "Яка нормальна людина може повірити, що Юлія побила здорову горилу?"

Чоловік Тимошенко: "Яка нормальна людина може повірити, що Юлія побила здорову горилу?"
Фото: obozrevatel.com

Владу зашкалює у цинізмі щодо кримінального переслідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це заявив чоловік Юлії Тимошенко Олександр, заяву якого опублікувала прес-служба "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позиції Тимошенко та Луценка в списку будуть порожніми – нардеп

"Закінчився здоровий глузд, аргументи відносно визначення своїх маніакальних побоювань щодо життя і здоров'я Віктора Януковича, зрозумілі мотиви щодо нових кримінальних справ. Влада та її опричники в особі Кузьміна, Хорошковського, Льовочкіна під диригенством Януковича, вдаються до нових фальшувань та істерії. У даному випадку в них нічого іншого не залишилося, як сказати, що вони відкрили ще одну справу за заподіяння тілесних пошкоджень працівнику колонії", - йдеться у заяві Олександра Тимошенка.

Чоловік екс-прем'єра не розуміє, хто може повірити, що його "маленька жінка" могла побити таку "горилу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2009 році Кузьмін відмовився порушити справу проти Тимошенко – Власенко

"Людині із здоровим глуздом незрозуміло, як може маленька тендітна жінка завдати побоїв здоровому мужику, а їх там було троє, які загортали її в простирадло, тримали і скручували руки щоб вести на обслідування? Яка людина з нормальним глуздом може повірити, що Юлія Тимошенко побила здорову горилу - тюремника чи завдала йому тілесних пошкоджень?"- обурюється він.

На його думку, такі припущення можуть виникнути тільки у людей із хворою уявою, до яких Тимошенко відносить "Януковича і Ко". Він також наголосив, що звертався до урядів світу, щоб припинити це свавілля. Тепер він звертається до українських громадян з таким проханням, бо "далі може бути пізно".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко: "Яка нормальна людина може повірити, що Юлія побила здорову горилу?" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі