четвер, 09 серпня 2012 13:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Наступним кроком Януковича буде дозвіл судити Тимошенко по фотографії - "бютівець"

Наступним кроком Януковича буде дозвіл судити Тимошенко по фотографії - "бютівець"
Андрій Павловський вважає абсурдом прийняття закону про судові засідання в режимі відеоконференцій. Фото: gazetavv.com

Владі потрібно якнайшвидше винести Юлії Тимошенко вирок, щоб потім судити по іншим справам.

Про це Gazeta.ua заявив "бютівець" Андрій Павловський, коментуючи підписання президентом Віктором Януковичем закону, який дозволяє проводити судові засідання у режимі відео-конференції. Нагадаємо, раніше захисник екс-прем'єра Сергій Власенко повідомляв, що Тимошенко написала кілька заяв із відмовою від участі у судовому засіданні у режимі конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко і Луценка не включили у списки законно, і навряд чи суд вирішить інакше — член ЦВК

"Тимошенко написала не одну заяву, що вона відмовляється приймати участь у цьому телешоу, яке хоче влаштувати влада, бо це буде не суд, а відеошоу. Наступний крок Януковича буде, що він дозволить судити Тимошенко по фотографії. Поставить фотографію Тимошенко у себе в Межигір'ї, запросить туди суддів, прокурорів і будуть виносити їй вирок в черговій абсурдній справі. Сьогодні заявили, що відкрили чергову абсурдну справу, ніби вона побила своїх охоронців. Але ж це важко навіть уявити. Це вони чинили на неї фізичний тиск, і це викликало обурення і бойкот чемпіонату по футболу", - нагадав Павловський.

Політик вважає подібну пропозицію абсурдом, і сподівається, що Партію регіонів колись заборонять, як організацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2009 році Кузьмін відмовився порушити справу проти Тимошенко – Власенко

"Все це не правосуддя, а кривосуддя. Янукович ще раз підтверджує, що в Україні немає правосуддя, а виконуються тільки його особисті замовлення. Фактично, в Україні утворилось злочинне угрупування, яке займається політичною помстою. І поки при владі буде Янукович, очікувати на щось краще неможливо. Я впевнений, що прийде час, коли Партія регіонів, як організація, буде заборонена і всі її керівники підуть під суд за свої злочини", - додав він.

Відповідаючи на питання про те, навіщо судити Тимошенко через відеоконференцію, Павловський зазначив: "Їм будь-що потрібне рішення у цій справі. Їм потрібен вирок, ми знаємо, що наприкінці серпня буде рішення Європейського суду. Не треба до бабки ходить, щоб зрозуміти, що рішення буде на користь Тимошенко. Якщо Європейський суд відмінить цей вирок, то їм треба звинуватити Тимошенко по іншим справам. Так вони можуть гратися до безкінечності. І нічого не зміниться, поки не зміниться влада, бо ми живемо фактично при кримінальній окупації".

Зараз ви читаєте новину «Наступним кроком Януковича буде дозвіл судити Тимошенко по фотографії - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі