понеділок, 01 серпня 2011 14:02

Чиновник Тимошенко просить суддю Вовка випустити його з клітки

Чиновник Тимошенко просить суддю Вовка випустити його з клітки

Колишній тимчасово виконуючий обов'язки міністра оборони України Валерій Іващенко просить Печерський суд не тримати його в клітці під час судового засідання.

Відповідне клопотання він заявив під час сьогоднішнього засідання Печерського райсуду.

"Прошу ухвалити судове рішення, яким надати мені можливість, як рівноправному учасника процесу, цивілізовано брати участь в судових засіданнях в розгляді справи виключивши утримання мене в клітці під час судового засідання", - сказав підсудний

За його словами, задоволення даного клопотання дозволить "усунути грубі порушення Конституції України та забезпечити мої основні права людини".

Суд пішов у дорадчу кімнату, щоб розглянути клопотання Іващенко щодо його "утримання в клітці" під час судового засідання.

Нагадаємо, сьогодні в Печерському районному суді міста Києва колегія суддів під головуванням судді Сергія Вовка продовжила розгляд кримінальної справи колишнього тимчасово виконуючого обов'язки міністра оборони України Валерія Іващенка.

Іващенко знаходиться в Лук'янівському СІЗО з 25 серпня 2010. Він звинувачується в тому, що в листопаді 2009 року, займаючи посаду виконуючого обов'язки міністра оборони, зловживаючи службовим становищем, підписав план санації щодо реалізації цілісного майнового комплексу державного підприємства Міністерства оборони "Феодосійський судномеханічний завод" (Крим).

Зараз ви читаєте новину «Чиновник Тимошенко просить суддю Вовка випустити його з клітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі