четвер, 09 червня 2022 04:38

Цинізм московських технократів - реакція МВС на призначення нового глави "уряду ДНР"

Цинізм московських технократів - реакція МВС на призначення нового глави "уряду ДНР"
Реакція МВС Укрнаїни на призначення Хоценка главою "уряду ДНР"

Призначення нового керівника псевдореспубліки "ДНР" Віталія Хоценка означає, що перший заступник адміністрації президента РФ Сергій Кірієнко і вся група технократів в Росії - цинічні і не мають жодних моральних принципів.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вбиває цивільних - голова Донецької ОВА

"Страшний сон російських силовиків стався: їх почала відтісняти у владній вертикалі "секта методологів" на чолі з керівниками російської адміністрації президента Антоном Вайно та Сергієм Кірієнком", - написав радник МВС.

Зазначається, що саме Кірієнко продав Путіну ідею повної анексії захоплених територій. Ідея анексії стане головною на осінніх регіональних виборах. Погіршення життя, і відчуття погіршення життя потрібно чимось перебивати. Тому росіянам будуть пропонуватися різні проміжкові конструкції. Одна з них "зате ми звільнили території і приєднали їх до Росії".

Ватажок так званої ДНР Денис Пушилін відправив у відставку "уряд та прем'єр-міністра" Олександра Ананченка. В окупаційній владі ротація. Призначили нового "керівника уряду" росіянина Віталія Хоценка. Раніше Хоценко працював на високих посадах у регіонах РФ. Це перше пряме призначення з Росії в підконтрольні окупантам керівні органи.

Зараз ви читаєте новину «Цинізм московських технократів - реакція МВС на призначення нового глави "уряду ДНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі