пʼятниця, 19 лютого 2010 18:06

Черновецький заполонить своїми приймальнями всю Україну

Черновецький заполонить своїми приймальнями всю Україну

На Полтавщині відкрили 4 громадські приймальні Блоку Леоніда Черновецького - в обласному центрі, Кременчуці, Миргороді та Лубнах. У них надають безкоштовні юридичні консультації.

Також склали списки пенсіонерів та малозабезпечених, яким навесні роздаватимуть продуктові набори.

У Кременчуці Полтавської області пенсіонери говорять, що від Леоніда Черновецького безкоштовно роздають продуктові набори.

Про те, що не братиме участь у президентських виборах 2010 року Леонід Черновецький заявив ще торік у серпні. Заявив, що спочатку хоче провести свою політичну силу у Верховну Раду:

"Йти в президенти, не маючи могутньої фракції в парламенті, несерйозно. Це безвідповідально - обіцяти зміни, які я не зможу внести без співпраці з основними політичними гравцями. А я не упевнений до кінця, чи потрібно мені це співробітництво в інтересах України, і я не є великим політичним гравцем. Спочатку я хочу пройти у Верховну Раду", - зазначив столичний мер.

Громадські приймальні Блоку Леоніда Черновецького планують відкрити по всій Україні.

Про це в грудні 2008-го заявив під час прес-конференції в Кіровограді Кирило Поліщук, голова Християнсько-демократичної партії України, яка входить до Блоку. Зазначив, робота громадських приймалень буде спрямована на підготовку до виборів. Але запевнив, що приймальні працюватимуть постійно й там надаватимуть юридичні консультації.

Торік у Дніпропетровську з"явилися біґборди з Черновецьким. Місто Сєвєродонецьк на Луганщині отримало від імені столичного мера списаний тролейбус. Три місяці тому в райцентрі Чорноморське в Криму розносили бланки заяв на включення до Єдиного реєстру одержувачів пайків громадської приймальні Блоку Леоніда Черновецького.

Приймальні вже є в Центральній і Східній Україні, Криму. В західних областях їх ще не відкрили.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький заполонить своїми приймальнями всю Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі