понеділок, 03 жовтня 2011 11:13

Черновецький тихцем повернувся до України у спортивному костюмі

Черновецький тихцем повернувся до України у спортивному костюмі

Мер Києва Леонід Черновецький повернувся в Україну.

Як пише "Українська правда" з посиланням на "Сегодня", в суботу він приземлився в "Борисполі" і намагався залишитися непоміченим.

За даними газети, у залі офіційних делегацій київський міський голова підійшов до паспортного контролю в спортивному костюмі й кепці, яка закривала майже все обличчя, а після того, як у документі поставили штамп, швидко сів у машину, яка його чекала, і поїхав.

Офіційно в залі офіційних делегацій відмовилися коментувати цю тему: "Це особиста інформація".

Але близьке оточення мера підтверджує, що Черновецький у Києві.

Говорять, він приїхав з Ізраїлю, щоб вирішити питання, пов'язані з розлученням – у першу чергу, з поділом грошей.

Як відомо, засідання суду про розірвання шлюбу Черновецького з Аліною Айвазовою заплановане на 21 жовтня.

"І ще, наскільки я знаю, Льоня все ж таки хоче йти в парламент. Тож, може, зараз бурхливу діяльність розгорне", - сказав близький друг родини.

Однак невідомо, де зупинився Черновецький: у квартирі на Кріпосному провулку живе зараз Айвазова, а в його будинку в Конча-Заспі ставні закриті, охоронці ловлять рибу.

"Черновецький? Так його давно тут немає", - запевняють вони.

Місцеві дачники кажуть, що Черновецький туди останнім часом не прилітав. "Чули, що він нове житло собі купив, щоб його ніхто не знайшов. Може, навіть і живе там зі своєю коханою", - міркують вони.

Олена Савчук, з якою в мера, за його ж визнанням, романтичні відносини, теж у Києві. У дворі будинку на Дніпровській набережній, де вона живе, розповіли, що після довгої перерви Олена знову з'явилася. Але мера там давно не бачили.

Джерела в Київській міськдержадміністрації говорять, що ніяких заходів за участю Черновецького не передбачається. Мера взагалі там бачать украй рідко:

"Він приходить тільки, щоб підписати документи, у нього навіть секретарки не залишилося. Причому навіть підписувати рішення сесії не квапиться, його весь час доводиться підганяти, але він просить не турбувати".

Зараз ви читаєте новину «Черновецький тихцем повернувся до України у спортивному костюмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі