субота, 13 грудня 2008 13:39

Черновецький пообіцяв киянам гарячу воду з понеділка

Черновецький пообіцяв киянам гарячу воду з понеділка
Мер Києва Леонід Черновецький прогнозує поновлення енергопостачальною компанією "Київенерго" гарячої води в 5 тис. житлових будинків у Києві 15 грудня.

Про це він сказав журналістам перед відкриттям 17 звітно-виборчого з"їзду Української республіканської партії "Собор".

"Вода гаряча буде. Я думаю, у понеділок (15 грудня)", - сказав він.

При цьому Черновецький зазначив, що 15 грудня він планує організувати пікетування адміністративного будинку Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" для поновлення гарячого водопостачання.

"Ми пікетуємо "Нафогаз". Буде 10 тис. людей. Приходьте. З 8 ранку ми не дамо жодному шахраєві із цієї нешанованої мною організації зайти у свій кабінет", - сказав мер.

Він також зазначив, що припинення гарячого водопостачання в 5 тис. житлових будинків у Києві є провиною прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Як повідомляло агентство, Господарський суд Києва заборонив "Газу України" і "Укртрансгазу", а також компаніям "Київоблгаз" і "Київгаз" обмежувати газопостачання підприємств і організацій, які провадять теплову енергію для надання житлово-комунальних послуг населенню Києва.

12 грудня Київміськадміністрація звернулася до Госпсуду Києва з вимогою зобов"язати "Нафтогаз України" відновити газопостачання "Київенерго".

11 грудня "Київенерго" почала відключення від гарячого водопостачання близько 5 тис. будинків у Києві через борги Київської міської державної адміністрації з компенсації різниці в тарифах, повідомляє Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький пообіцяв киянам гарячу воду з понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі