вівторок, 23 грудня 2008 17:49

Черновецький обіцяє підпорядкувати всіх собі особисто

Черновецький обіцяє підпорядкувати всіх собі особисто
Київський міський голова Леонід Черновецький має намір до кінця терміну своїх повноважень провести повну централізацію влади в столиці.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Моя філософія управління полягає в наступному: повна централізація. Я - дуже владна людина, і мої заступники. Повна централізація абсолютно всього того, що відбувається в Києві, абсолютно всього – централізація ЖЕКів, лікарень, шкіл. Всі підпорядковуватимуться особисто мені. За все я нестиму відповідальність перед киянами", - сказав мер.

Як він пояснив, мета організації такої влади в столиці – не дозволити, "щоб шахраї управляли містом". "Тому що 90% грошей в тіні, хабарі", - сказав мер.

"Я вам гарантую, що до кінця свого конституційного терміну я централізую все. Децентралізація – це шлях в нікуди. Незважаючи на те, що це якось впливає на демократію. Ну, з демократією ми зачекаємо, а з поліпшенням життя бабусь чекати не можна", - сказав Черновецький.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький обіцяє підпорядкувати всіх собі особисто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі