пʼятниця, 18 квітня 2008 16:18

Черновецький носить одяг такий, як у Ющенка... тільки втричі дорожчий (ФОТО)

Столичний мер Леонід Черновецький ніколи не приховував, що він мільйонер, як втім, і його оточення. Статки Черновецького журнал "Фокус" оцінив в 990 млн доларів.

У зовнішньому вигляді київський мер рівняється на ВіктораЮщенка, і навіть в чомусь перевершує самого Президента. Принаймні, носить одяг тієї ж марки, що і костюми глави держави.

Леонід Михайлович часто з"являється на публіці в чорній шкіряній куртці від Zilli. І якщо ділові костюми Ющенка коштують близько 5 тис. доларів, то шкірянка мера - 12-17 тис. дол.

Речі Zilli шиють з найдорожчих і найякісніших тканин, шкіри екзотичних тварин. Наприклад, на підкладку беруть хутро з норки і білки, а комір обшивають шиншилою. Гудзики роблять з перламутру.

У куртці найдорожчої марки чоловічого одягу, Леонід Черновецький їздить в метро, і навіть садить дерева.

Нагадаємо, що Віктор Ющенко на толоку одягається значно скромніше, наприклад брюки від HugoBoss.

До місць призначення мера возять на Mersedes-"кубіку". Проте на найдорожчому у місті авто їздить донька мера Крістіна. У неї Lamborghini за 2 млн грн.

За матеріалами: VIP.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький носить одяг такий, як у Ющенка... тільки втричі дорожчий (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі