пʼятниця, 22 квітня 2011 22:46

Черновецький не піде у відставку, бо влада немає свого кандидата - Кличко

Черновецький не піде у відставку, бо влада немає свого кандидата - Кличко

Процес проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка є прикладом вибіркового застосування правосуддя.

Про це в ефірі 5 каналу заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко.

"Процес над Луценком є одним з показових у вибірковому затосуванні правосуддя. Якщо співставити те, що йому інкримінується в порівнянні з тими багатомільйонними затратами, які озвучив пан Попов, і мовчанням до тих людей, що мали відношення до цього, то тут можна перефразувати так: друзям - все, врагам - закон. У нас немає підстав не вірити тим цифрам, які підтвердив Попов. Але після цього мають послідувати відповіді, хто винен. Ті люди, які зараз затримуються, є лише дрібними виконавцями. Люди, які відповідальні за ці рішення, на справді їздять зараз за кордон, і нічого не відбувається", - зазначив Кличко.

На думку Кличка, нинішня влада наразі не зацікавлена у позачергових виборах нового міського голови Києва.

"У виборах не зацікавлені багато політичних сил. Виборів не будет, тому що Черновецький не подасть в відставку до тих пір, поки у влади не буде свого реального кандидата на посаду голови Києва", - переконаний Кличко.

Нагадаємо, напередодні Київраду очолила жінка-бізнесмен Галина Герега. Засідання тривало близько години. За цей час мер Леонід Черновецький встиг представити Галину Герегу залу, назвавши її жінкою 3-го тисячоліття. За неї проголосувало 89 депутатів з 90.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький не піде у відставку, бо влада немає свого кандидата - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі