понеділок, 07 квітня 2008 11:39

Черновецький любить гризти нігті (ФОТО)

Столичний мер Леонід Черновецький вирішив в черговий раз показати, що у нього є команда. Подавати заяву в Київську міську виборчу комісію він прийшов зі своїми найближчими помічниками і букетом квітів для працівниці комісії. Виглядав мер веселим і упевненим. А ось зовнішність столичного главу трохи підвела.

Зокрема, VIP звернув увагу на руки представників з оточення Черновецького: на їх зап"ястя і нігті. Виявляється, Леонід Михайлович давненько не був в манікюрному залі. Нігті у нього або обкушені зубами, або обідрані непрофесійними щипцями.

Також не професійно доглядає за нігтями його заступник Анатолій Голубченко.

Стара гвардія сильно поступається в косметичних процедурах молодим тилам: заступникові Денису Бассу і лідерові блоку Черновецького в Київраді Денису Комарніцькому. У цих молодих політиків з манікюром все гаразд.

Поступається Черновецький молодим і в аксесуарах. "Корпоративний" Rolex Черновецького коштує "всього лише" 25 тис доларів. Годинник Комарніцького, наприклад, на 14 тис. доларів дорожчий, ніж у його політичного лідера. А Денис Басс носить годинник у 32 тис доларів, пише VIP-UA.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький любить гризти нігті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі