середа, 06 серпня 2008 13:38

Черномирдін схуд (ФОТО)

З Віктором Черномирдіним щось трапилося, у сенсі з обличчям і з тілом - чи то він схуд, чи постарів, чи зробив пластичну операцію.

Зміни помітили багато людей, які бачили російського посла 26 липня цього року в Борисполі, коли він приїхав в аеропорт зустрічати московського патріарха Алексія II. В основному всі схиляються до думки, що Черномирдін постарів.

"Ми, не змовляючись, переглянулися тоді між собою і прийшли до висновку, що Черномирдін дещо здав", - поділився з "Сегодня" своїми враженнями один з присутніх там політиків.

І, дійсно, якщо порівняти, наприклад, фото посла Росії в Україні, зроблене 12 червня на Дні Росії з фото в аеропорту (26 липня), то помітно, що він, як говориться, зменшився в об"ємі, став менш огрядним і кудись зникло його друге підборіддя, але, сказати однозначно, що він помолодшав - не можна. І такі разючі зміни трапилися з ним буквально за півтора місяці. Що ж сталося? Можливо, це пов"язано з хворобою, в усякому разі, джерело видання у посольстві повідомило, що посол "захворів десь місяць тому, але зараз вже почуває себе нормально".

Щоправда, не уточнило, що у нього була за хвороба.

"А я й не помітив, що Віктор Степанович схуд, хоча зустрічаюся з ним щодня. Упевнений також, що ніякої пластики він не робив, - каже Всеволод Лоскутов, радник-посланець російського посольства. - Він знаходиться у прекрасній фізичній формі, як завжди енергійний, кожен ранок робить фізичні вправи. Постійно їздить Україною, зустрічається з людьми. Отже які там хвороби", пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін схуд (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі