четвер, 01 листопада 2012 17:11

"Це було суто технічне недопрацювання" — ОВК відреагувала на претензії "Свободи"

"Це було суто технічне недопрацювання" — ОВК відреагувала на претензії "Свободи"
Приймак не змогла відповісти, скільки ще часу займе підрахунок голосів на окрузі Фото: job-sbu.org

Члени окружної виборчої комісії проблемного 223 округу, які на цей момент порахували тільки 76 % голосів, мають намір звернутися до ЦВК за допомогою. Про це розповіла заступник голови ОВК Анастасія Приймак.

"Наразі ми виправили низку неточностей. Це саме ті проблеми, щодо яких були претензії у ВО "Свободи". Це було суто технічне недопрацювання", - розповіла вона.

Приймак не змогла відповісти, скільки ще часу займе підрахунок голосів на окрузі, бо не все залежить від неї.

"Та інформація, яку ми вже опрацювали на цей момент, мене ще не зовсім влаштовує, - підкресли вона. - Я би хотіла, і це було б кращим виходом із ситуації, якби ЦВК втрутилась у цю роботу. Щоб вони якимось чином пояснили та допомогли. Бо у нас постійно виникають якісь конфліктні ситуації. Так, вчора, наприклад, у нас взагалі у залі засідань були бійки".

На запитання, чому ж члени ОВК не звертаються до ЦВК, вона пояснила: "Після того, як я опрацюю всі данні, і завершиться цей процес, дійсно може бути потрібне втручання. Чи вони самі вирішать, що в цей процес потрібно буде втручатися. Я буду дуже рада".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОВК Левченка-Пилипишина досі не розпочала свою роботу - члени скаржаться на тиск

Відповідаючи на запитання, коли можна очікувати завершення роботи ОВК, Приймак наголосила: "Чесно, я до кінця сама це не уявляю. Тому я би не хотіла називати якийсь конкретний час".

Зараз ви читаєте новину «"Це було суто технічне недопрацювання" — ОВК відреагувала на претензії "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі