четвер, 01 листопада 2012 12:55

В разі продовження затягування підрахунку голосів, ним займеться ЦВК — Левченко про свій округ
7

Фото: Фото: Gazeta.ua

Якщо окружна комісія 223 округу буде і надалі затягувати процес підрахунку голосів, то цим округом займеться ЦВК.

Про це заявив кандидат в народні депутати від ВО "Свобода" Юрій Левченко, який змагається із самовисуванцем Віктором Пилипишиним.

"У мене є всі протоколи із мокрими печатками, які показують, що я переміг, але вони все затягують, затягують і ніяк не можуть показати цей результат. Та їм все рівно доведеться це зробити, бо нікуди вони не дінуться", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На окрузі Левченка-Пилипишина рахувати голоси можуть ще дві доби

Вчора ввечері, за словами Левченка, члени комісії хотіли винести коробки із бюлетенями до іншого приміщеннями, але їм завадили "свободівці": "Станом на сьогодні опрацьовано тільки 76% протоколів. Вчора комісія зажадала відпочинку і оголосила перерву до ранку, однак досі вона не зібралась. Ми чергували тут цілу ніч. Зараз комісія по-трошки збиратися, подивимось, чи буде працювати, чи цієї роботи не буде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спільна справа" зафіксувала 500 випадків підписання протоколів до закінчення перерахунку голосів

Він додав, що в разі подальшого затягування підрахунку, цим округом може зайнятися ЦВК. "У нас всі сподівання, що ЦВК візьме на себе керування цим округом, і вже ЦВК буде встановлювати результат. Даємо останній шанс цій окружній комісії, але якщо вона і надалі буде займатися затягуванням, і далі займатиметься деструктивом і саботажем, то будемо домагатися, щоб ЦВК взяло це під особистий контроль", - резюмував він.

Нагадаємо, вчора на окрузі №223 (Київ) побувала група із ЦВК на чолі із головою Володимиром Шаповалом.

Зараз ви читаєте новину «В разі продовження затягування підрахунку голосів, ним займеться ЦВК — Левченко про свій округ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі