субота, 02 серпня 2008 14:43

Частина уряду переїжджає в Івано-Франківськ

Кабінет міністрів України створив Центральний штаб з координації відновлювальних робіт за наслідками стихійного лиха в західних областях.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було ухвалено сьогодні на позачерговому засіданні Кабміну.

Штаб очолив перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов, його заступниками визначено міністра з питань надзвичайних ситуацій Володимира Шандру, міністра оборони України Юрія Єханурова та начальника Генштабу ЗСУ Сергія Кириченка.

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко наголосила, що з сьогоднішнього дня армія масштабно залучатиметься до відновлювальних робіт.

В свою чергу Турчинов повідомив, що Штаб одразу після засідання Кабміну приступає до роботи і буде розміщуватись в Івано-Франківську.

Він доручив Шандрі підготувати гелікоптер для того, щоб представники Центрального штабу могли оперативно пересуватися зоною надзвичайної ситуації.

Він підкреслив, що армія буде залучатися у повному обсязі.

"Це випробування як для держави, так і для армії", - сказав Турчинов, додавши, що до складу Штабу увійде командувач Західного оперативного командування.

Також до Штабу увійдуть представники практично всіх міністерств і відомств, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Частина уряду переїжджає в Івано-Франківськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі