пʼятниця, 25 травня 2018 15:39

Колишня "цабе" із Міграційної служби може сісти на 12 років

Колишній заступниці голови Державної міграційної служби Діні Пімаховій повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди за незаконне оформлення росіянину документів для отримання громадянства України.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"Наразі вже колишньому заступнику голови Державної міграційної служби України 24.05.2018 року повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення... Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна", - ідеться в повідомленні.

Останні тижні Пімахова постить у Facebook фото з Іспанії.

Автор: facebook.com
  Фото зі сторінки Діни Пімахової у Facebook
Фото зі сторінки Діни Пімахової у Facebook
Автор: facebook.com
  Фото зі сторінки Діни Пімахової у Facebook
Фото зі сторінки Діни Пімахової у Facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевірять усіх українців, які отримали громадянство з 1991 року

За версією НАБУ, перший заступник керівника Державної міграційної служби Діна Пімахова за попередньою змовою з невстановленими особами розробила злочинну схему, яка полягає в отриманні за винагороду іноземцями та особами без громадянства посвідки на постійне проживання в Україні, а також незаконної видачі їм паспортів.

20 березня Апеляційний суд Києва відмовив адвокату Пімахової в скасуваннї арешту майна, вилученого при обшуку 24 січня з її кабінету та приймальні. Після цього чиновниця залишила посаду.

Зараз ви читаєте новину «Колишня "цабе" із Міграційної служби може сісти на 12 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі