вівторок, 06 березня 2012 16:23

"Бютівцю" стає страшно, коли Янукович говорить про реформи

"Бютівцю" стає страшно, коли Янукович говорить про реформи

"Бютівець" Сергій Сас просить президента Віктора Януковича перш, ніж назвати якісь дії реформою, добре подумати.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву глави держави про те, що скоро люди відчують результати реформ, розпочатих у 2010 році.

"Життя змушує говорити, що тільки з вуст президента щось пролунає як реформа, це обертається для громадян не зовсім позитивними наслідками. Янукович проголосив більше 18 напрямків реформування. Назвав пенсійну реформою – постраждали мільйони людей. Провів оголошену ним адміністративну реформу – десятки тисяч державних службовців залишилися без роботи або у підвішеному стані. Сказав про судову – отримали повну залежність суддів від Адміністрації президента та відсутність справедливого правосуддя.  Податкова вивела людей на Майдан, а підприємства масово почали закриватися. Цей перелік можна продовжувати", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров знає: покращення життя ще немає, але винні у цьому попередники

За словами Саса, реформи в Україні мають проводитися за допомогою глибоких наукових розробок.

"Проведення експериментів призводить до позбавлення громадян прав та свобод, до порушення Конституції. Коли хтось говорить, що Янукович ще щось називає реформою, мені стає страшно: хто постраждає наступним?", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівцю" стає страшно, коли Янукович говорить про реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі