вівторок, 24 січня 2012 13:56

Янукович запевнив, що "покращення життя" триватиме в Україні й 2012 року

Янукович запевнив, що "покращення життя" триватиме в Україні й 2012 року

Якісне покращення життя людей залишиться пріоритетним напрямком роботи влади у 2012 році.

Як повідомила прес-служба глави держави, про це заявив президент Віктор Янукович в інтерв'ю альманаху "Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний".

"Головний пріоритет - це покращення життя людей. Ось чому ми не пішли шляхом економії державних коштів за рахунок людей", - сказав Янукович.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Янукович, ти зрадив свій народ!": донецькі чорнобильці прикрасили ялинку для президента

Глава держави звернув увагу на необхідність підвищення пенсій, оскільки сьогодні в Україні більше половини пенсіонерів отримують пенсії нижче прожиткового мінімуму.

"Пенсійна реформа, яку ми прийняли 2011 року, насамперед спрямована на покращення пенсійного забезпечення, зниження дефіциту Пенсійного фонду, на скорочення колосальної різниці, яка була між найнижчою і найбільшою пенсією: навіть не в десятки, а в сотні разів", - зазначив він.

Янукович також зауважив, що, попри складну економічну ситуацію, "влада виконала поставлені в 2010 році завдання - було збільшено соціальні виплати, підвищено пенсії й зарплати, скорочено дефіцит бюджету".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Афганці про бюджет: влада розпочала війну проти власного народу

Президент висловив упевненість у тому, що нинішній рік буде продовженням "успішної роботи" в цьому напрямку.

"Упевнений, що 2012 рік принесе позитивні зміни в життя людей і в розбудову нашої держави. Ми дуже уважно підходимо до всіх рішень, щоб вони не призвели до дестабілізації ситуації у країні, насамперед - соціальної", - резюмував Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович запевнив, що "покращення життя" триватиме в Україні й 2012 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі