вівторок, 28 липня 2009 13:26

Бютівці долатимуть вето Ющенка восени

Бютівці долатимуть вето Ющенка восени
БЮТ не скликатиме позачергову сесію заради того аби подолати вето президента Віктора Ющенка на закон про вибори преиздента. Про це заявив на прес-конференції бютівець Валерій Писаренко.

"Скликати позачергову сесію за великим рахунком нам навіть не потрібно. Адже в нас є час подолати вето президента на черговій сесії, яка розпочнеться 1 вересня", - сказав він.

Писаренко впевнений, що на це вистачить голосів, мовляв, приймали цей закон більше 300 голосами: "Тому можу вас запевнити, що виборча кампанія 2010 року розпочнеться вже за цим законом".

В той же час Писаренко визнає, що прийняття цього закону має політичний підтекст. "Зміни до виборчого законодавства треба робити у міжсезоння, а в нас на жаль це робиться перед виборами", - сказав він.

Водночас заступник голови РНБО Дмитро Видрін зазначає, що президенту не потрібно буде накладати вето на нещодавно прийнятий закон про вибори президента. "Можливо до цього й не дійде справа. Бо швидше за все Конституційний Суд накладе своє вето на цю своєрідну сесію", - зазнчив Видрін.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Бютівці долатимуть вето Ющенка восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі