вівторок, 22 лютого 2011 14:46

"БЮТівець" розповів про героїв Януковича, які можуть все

"БЮТівець" розповів про героїв Януковича, які можуть все

Фракція "БЮТ-Батьківщина" не буде підтримувати ідею продовження повноважень нинішнього парламенту до 2015 року.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Сенченко.

"Беззаконня в нашій країні за останній час стало нормою життя. Тому вони можуть провести все, що завгодно. Створення Конституційної Асамблеї має незаконний характер. Народ її не обирав. Люди голосували за український парламент, тому йому відведена функція внесення змін до Конституції з певних питань. Все інше – пересмикування із метою перекрутити Основний Закон, зберігаючи зовнішні ознаки пристойності цього процесу", - наголосив він.

"Вектор, який є в мозку цієї влади, зрозумілий. Я не здивуюсь, якщо вони введуть у Конституцію перелік осіб, які можуть у країні все. Ці герої всім відомі. Їх можна перерахувати на пальцях двох рук. Вони вважають себе господарями життя, країни та всієї власності. На що вони здатні в цьому чаді – побачимо", - зазначив політик.

Говорячи про присутність у Асамблеї першого президента України Леоніда Кравчука, нардеп зауважив, що той намагається виконувати миротворчу функцію.

"Я добре пам'ятаю його виступ у Верховній Раді щодо того, що останнє слово має бути за парламентом. Бо це єдиний орган, який може і повинен забезпечити дотримання в країні законів. Ідея Конституційної Асамблеї суперечить словам Леоніда Макаровича", - пояснив Сенченко.

Нагадаємо, член депутатської групи "Реформи заради майбутнього" Тарас Чорновіл заявив, що розробники змін до Конституції спробують до 2015 року продовжити повноваження парламенту нинішнього скликання.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівець" розповів про героїв Януковича, які можуть все». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі