четвер, 20 вересня 2007 14:23

БЮТ звинуватив Богословську у корупції

Кандидат у народні депутати від БЮТ Антон Яценко підготував для передачі в Генеральну прокуратуру документи, що викривають корупційні дії заступника міністра юстиції, кандидата в депутати від ПР Інни Богословської.

Про це він заявив на прес-конференції у четвер.

Яценко заявив, що йому дали документи, котрі підтверджують, що Богословська входить до складу засновників майже 30-40 фірм.

"Ось Інна Германівна особисто входить ( як засновник – ред.) до ряду підприємств - наприклад, ЗАТ "Кустпермаш", фірми "МАЗ", аудиторської фірми "Пруденс" та ін.", - сказав Яценко.

"Заявляю, що на сьогоднішній день заступник міністра юстиції Богословська Інна Германівна, четвертий номер у списку Партії регіонів, є засновником багатьох суб"єктів підприємницької діяльності. На мою думку як юриста - на неї поширюється закон про корупцію", - додав він.

Він також зазначив, що не буде на всі 100% стверджувати, що всі передані йому документи - "це аксіома", але за його даними, "так і є, і такі фірми існують".

Яценко також додав, що подав уже два позови до суду проти Інни Богословської з вимогою захисту честі та гідності. При цьому він додав, що 17 вересня Богословська не прийшла на перше засідання суду, де розглядався його перший позов.

Яценко також додав, що звернувся в Генпрокуратуру із приводу переслідувань його та членів його родини, зокрема відзначивши, що незнайомі люди за його відсутності приходять до нього додому, допитують його стару матір, опитують сусідів.

Яценко також вважає, що подібна діяльність Богословської - це не тільки політичне замовлення передвиборного очорнення Блоку Тимошенко, а й результат внутрішньопартійної боротьби, за його словами, між кланами Партії регіонів, оскільки Богословська обрала для боротьби з БЮТ тему, до якої найбільше причетна одна з лідерів ПР Раїса Богатирьова, передає "proUA".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ звинуватив Богословську у корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі