четвер, 04 лютого 2010 11:00

БЮТ пропонує Раді скасувати зміни в закон про вибори

БЮТ пропонує Раді скасувати зміни в закон про вибори

Народний депутат від БЮТ Андрій Кожем"якін пропонує парламенту відмінити своє рішення про прийняття в другому читанні і в цілому законопроекту N6004, яким із закону "Про вибори президента України" була виключена норма про те, що засідання виборчої комісії є повноважним, якщо в ньому бере участь не менше 2/3 її складу.

Про це йдеться в проекті постанови N6004-П, зареєстрованому в Раді 3 лютого.

Текст проекту постанови на офіційному сайті парламенту поки відсутній.

Нагадаємо, 3 лютого Рада виключила із закону "Про вибори президента України" норму, відповідно до якої засідання виборчої комісії є повноважним, якщо в ньому бере участь не менше 2/3 її складу.

Кандидат у президенти, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко вважає внесені Радою зміни в закон про вибори Президента такими, що руйнують виборчий процес.

Перший заступник голови Ради Олександр Лавринович (фракція Партії регіонів) вважає прийнятий парламентом закон, яким він відмінив необхідність присутності 2/3 членів виборчкому на засіданні для визнання його повноважним, застереженням від зриву виборів президента.

proUA
Зараз ви читаєте новину «БЮТ пропонує Раді скасувати зміни в закон про вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі