понеділок, 31 січня 2011 12:43

БЮТ прогнозує соціальний вибух

БЮТ прогнозує соціальний вибух

Лідер парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко заявив, що в Україні може назріти соціальний вибух.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, Кириленко зазначив: "Економіка буде у найтяжчому стані в 2011 році. Всі запаси вичерпані, інвестиції впали вдвічі. І очікувати на інвестиційний дощ важко у той час, коли гроші пливуть з країни".

За словами надепа, ростуть ціни на комунальні послуги, проїзд та продукти харчування. "А попереду нас чекає драконівський житловий кодекс, який, безсумнівно, буде прийнятий, і всі інші кодекси. А так недалеко і до соціального вибуху", - сказав політик.

Водночас він запропонував вихід із ситуації.

"Треба зібратися уряду і ВР у відповідний день, щоб під час дискусій усе узгодити і прийти до якогось нормального рішення. Має бути весь уряд і парламент", - уточнив парламентарій.

У свою чергу спікер Верховної Ради Володимир Литвин сказав: "Тема заслуговує на увагу, але, я думаю, доцільніше спочатку зібрати щось на кшталт погоджувальної ради, а потім можна проводити і спеціальне засідання".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ прогнозує соціальний вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі