понеділок, 17 січня 2011 16:59

Литвин побачив у ВР конституційну більшість

Литвин побачив у ВР конституційну більшість

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що на підтримку внесення змін до Конституції України на наступній сесії парламенту вже є майже 310 -320 голосів.

Як повідомляє прес-служба ВР, про це Литвин сказав під час візиту до Турецької Республіки. Така підтримка, за його словами, можлива "за умови, що прийняття рішення не буде підставою для інспірування і ініціювання політичних збурень у Верховній Раді України.

Керівник парламенту  також зазначив, що "у закритому режимі голосування може набратися і 400 голосів на підтримку конституційних змін".

Водночас, на його думку,  народні депутати "демонструють корпоративну солідарність та виконують настанови щодо блокування засідань Верховної Ради".

"Є нестримне бажання провести вибори найближчим часом, аби ряд політиків отримали можливість зайти, із зрозумілих причин, у парламент", - підкреслив спікер.

Разом з тим, голова Верховної Ради України наголосив, що не потрібно чинити дії, які призводять до руйнування парламенту України. Він висловив переконання, що ВР спроможна вирішити будь-які проблеми, які стосуються загальних питань або персоналій, прийняти зважені рішення з будь-яких питань.

Зараз ви читаєте новину «Литвин побачив у ВР конституційну більшість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі