пʼятниця, 09 вересня 2011 16:28

БЮТ не бажає "регіоналам" опинитися на його місці

БЮТ не бажає "регіоналам" опинитися на його місці

Партія "Батьківщина" не обговорювала, як буде діяти у разі засудження екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Андрій Кожем'якін.

"Ми сподіваємося тільки на перемогу. Я взагалі сьогодні не сприймаю вирок по Тимошенко як такий. Ми бачили в суді, що немає доказів її вини по перевищенню повноважень, як і щодо матеріальних збитків. Отже, немає події злочину. Суд може винести тільки єдине рішення: закрити справу і звільнити її з-під арешту", - зазначив він.

За словами депутата, банер із зображенням Тимошенко буде знаходитися у сесійній залі парламенту доти, доки Тимошенко буде в СІЗО.

Коментуючи заяву лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова про те, що "бютівці" не ходять до Верховної Ради, Кожем'якін зауважив: "Я не бажав би Єфремову опинитися на нашому місці. Маю на увазі, що конвой в Печерському суді буде водити інших людей, наприклад, від Партії регіонів, якщо вона піде в опозицію. У нас є багато площадок, де наша фракція відпрацьовує от і до – це наметове містечко, суд, телебачення, Верховна Рада. На жаль, у нас не вистачає депутатів на всі ці події".

Політик розповів, що зранку на засіданні фракції, де обговорювалися поточні питання роботи парламенту на п'ятницю, були присутні 58 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не бажає "регіоналам" опинитися на його місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі