пʼятниця, 25 червня 2010 15:58

БЮТ не хоче бачити Пшонку генпрокурором

БЮТ не хоче бачити Пшонку генпрокурором

Фракція БЮТ не буде голосувати за призначення Віктора Пшонки генеральним прокурором України. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Не дай Бог! Пшонка відрізняється надзвичайно суб'єктивним підходом. Журналіст Александров був вбитий через абсолютну безвідповідальність Пшонки і ще деяких співробітників генеральної прокуратури", - зазначив він.

За словами депутата, Партія регіонів перетворює Україну в поліцейську державу. "Пшонка – це фізична особа, яка уособлює підходи до розв'язання проблем. Ми не будемо мати можливість звернутись до національних правоохоронних органів, тому що вони в нас – однопартійні і налаштовані на знищення всіх інших. Зокрема опозиції і тих, хто не так думає, як влада", - зауважив Бондаренко.

"То їхня справа, їхня "пшонка". Цю кандидатуру запропонують. Тому що Медведько не зовсім контрольований першою особою. Хоча поки що виконує накази. Але комусь здається, що колись він може зробити не такий крок", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, джерело в Партії регіонів повідомило, що існує велика ймовірність того, що Олександр Медведько з відпустки вже не повернеться на посаду генпрокурора:

"Після відпустки Медведька у це крісло вже не повернеться. Президент має намір внести у Верховну раду подання про звільнення Медведька і про призначення замість нього Віктора Пшонки. У коаліції готові підтримати кандидатуру Пшонки".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не хоче бачити Пшонку генпрокурором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі