понеділок, 29 червня 2009 14:41

БЮТ мстить Ющенку за Лозінського - Наша Україна

БЮТ мстить Ющенку за Лозінського - Наша Україна
Наша Україна жорстко відреагувала на заяву деяких депутатів від Блоку Юлії Тимошенко, які запропонували створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію для розслідування можливої причетності сина Президента Віктора Ющенка Андрія до стрілянини в Києві.

На думку Нашої України, "висловлювання деяких депутатів від БЮТ щодо можливої причетності Андрія Ющенка до інциденту в одному з ресторанів - наклеп, направлений на відвернення уваги від розслідування вбивства, за яким проходить депутат від БЮТ Віктор Лозінський".

"Це брудна помста за те, що Президент узяв на особистий контроль справу по розслідуванню вбивства в Кіровоградській області, про що свідчать, зокрема, звільнення керівників Головановського району і Кіровоградської області і заява, прийнята на з"їзді Нашої України", - відзначили в Нашій Україні.

У партії відзначили, що БЮТ замість того, щоб дати адекватну оцінку представникові своєї політичної сили, "намагається застосувати брудні технології проти сина Президента".

"Втративши рейтинг в результаті спроби антиконституційного перевороту і причетності свого депутата до страшного злочину, БЮТ розвернув брудну кампанію проти своїх опонентів. Але сьогодні вони діють на межі людського цинізму - використовуючи для дискредитації дітей і зачіпаючи найсвятіше - батьківські почуття", - підкреслили в Нашій Україні.

Нагадаємо, народні депутати від БЮТ Роман Забзалюк, Юрій Прокопчук і Сергій Міщенко запропонували створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію для розслідування можливої причетності сина Президента Віктора Ющенка Андрія до стрілянини в Києві.

"Інцидент з нападом на громадян із застосуванням вогнепальної зброї в Києві, до якого за даними ЗМІ може бути причетний син Президента Віктора Ющенка Андрій Ющенко, - вимагає серйозного і ґрунтовного розслідування", - відзначили бютівці.

У МВС підтвердили, що відвідувачі київського ресторану Козачок пізно увечері в суботу, 27 червня, застосували травматичну зброю, не зумівши вирішити виниклий конфлікт мирним шляхом.

Проте в міліції спростували інформацію ЗМІ про те, що нібито в цьому конфлікті брав участь син Президента Андрій Ющенко. "Була стрілянина, але не з сином Ющенка. Це якийсь наклеп", - сказали представники правоохоронних органів.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «БЮТ мстить Ющенку за Лозінського - Наша Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі