понеділок, 24 вересня 2007 09:42

Богословська написала Тимошенко листа і викликає її до суду

"Настав момент iстини, Юлiє Володимирiвно!

18 вересня я оприлюднила низку фактiв iз Вашої бiографiї. Це була всього лише систематизацiя загальновiдомої iнформацiї. Але цього виявилося достатньо, щоби викликати у Вас iстерику, яка вилилася у судовий позов проти мене.

Паралельно Ви влаштували справжню iнформацiйну iстерику, побудовану на абсолютнiй брехнi. Даремно Вам здавалося, що на мене вплине та купа лайна, яку Вашi технологи намагалися вилити через пiдконтрольнi ЗМI. Це лише тiшить мене, бо є черговим доказом справедливостi обнародуваних фактiв про Вашу брудну сутнiсть.

Можливо Ви настiльки захопилися своїм "бiлим образом", що забули, як Вас затримували на митницi у Запорiжжi iз великою кiлькiстю незадекларованої валюти? Може Ви справдi вiрите, що не мали нiчого спiльного iз Павлом Лазаренком? Якщо так, то Вам неодмiнно треба виявити залишки гiдностi i прийти сьогоднi до суду, щоби побачити докази i освiжити власну пам"ять.

Втiм, замiсть того, аби говорити по сутi висунутих проти Вас звинувачень, Ви знову вдаєтесь до пiдмiни понять i вiдвертої брехнi. Ви захопилися, наприклад, манiпуляцiями навколо призначення судового засiдання. Волаючи, що Богословська не з"являється до суду, Ви приховуєте, що Богословську дивним чином "забули" повiдомити про його час i мiсце.

Знаючи iсторiю призначення суддiв до Окружного адмiнiстративного суду Києва, та знаючи про симпатiї окремих суддiв до БЮТ, ми навiть не розраховуємо на чесне рiшення. Ми вже заявили вiдвiд суддi, яка заглядає в очi Вашим представникам. Ми зробимо це ще раз.

Напевне, Ви сподiвались отримати рiшення без нашої участi. Але, випадково дiзнавшись про призначення справи, нам вдалося зламати Вашi плани i сьогоднi вже я викликаю Вас прийти до суду за Вашим позовом до мене. I розповiсти, що Ви справдi не робили того, про що свiдчать документи, книги, українська i свiтова преса, свiдки...

Незалежно вiд того, чи знайдуться у цьому судi чеснi суддi, ми долучимо до справи докази нашої правди".


Iнна Богословська



Зараз ви читаєте новину «Богословська написала Тимошенко листа і викликає її до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі