понеділок, 13 жовтня 2008 14:41

Богатирьова проконтролює, як Тимошенко виділить гроші на вибори

Богатирьова проконтролює, як Тимошенко виділить гроші на вибори

Президент Віктор Ющенко своїм указом ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 жовтня 2008 р. "Про невідкладні заходи щодо забезпечення конституційних виборчих прав громадян України під час проведення позачергових виборів до Верховної Ради України".

Відповідний указ N 923/2008 розміщено на офіційному сайті глави держави.

Згідно з указом, контроль за його виконанням покладено на секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїсу Богатирьову. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Згідно з рішенням РНБО, Кабінет міністрів, зокрема, має "невідкладно вирішити питання про виділення Центральній виборчій комісії з резервного фонду державного бюджету необхідних для забезпечення фінансування підготовки та проведення позачергових виборів до Верховної Ради України, призначених на 7 грудня 2008 р., та забезпечити їх перерахування до 17:00 13 жовтня 2008 р. Міністерством фінансів та Державним казначейством Центральній виборчій комісії".

Проти цього рішення РНБО голосували прем"єр-міністр Юлія Тимошенко та міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова проконтролює, як Тимошенко виділить гроші на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі