понеділок, 26 листопада 2007 12:41

Блок Литвина прийде у Раду, коли сказала Богатирьова

Блок Литвина має намір прийти на пленарне засідання Верховної Ради в четвер, 29 листопада.

Про це в інтерв"ю радіо "Ера" сказав депутат Ради, член фракції БЛ Михайло Сирота.

"Я, принаймні, і Блок Литвина йдемо в наступний четвер у сесійний зал", - сказав він.

На думку Сироти, призначення наступного засідання Ради на 29 листопада головуючою на засіданні 23 листопада представницею Партії регіонів Раїсою Богатирьовою не є порушенням регламенту.

"Я б не сказав, що це порушення регламенту, це скоріше невиконання, недотримання норм регламенту", - сказав він.

Представник БЛ зазначає, що безпосередньо після оголошення про призначення засідання на четвер ніхто з парламентаріїв не висловив свого протесту.

Сирота також підкреслює, що під час першого засідання Ради 6-го скликання почасти не був виконаний регламент і відносно затвердження порядку денного.

Він також зазначив, що сумнівається в тому, що члену тимчасової президії, представникові блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Роману Зваричу вдасться провести засідання Ради 27 листопада.

"Ну, він може прийти у вівторок, але самостійно провести засідання Роману Зваричу навряд чи вдасться, і це зрозуміло", - вважає Сирота.

Закриваючи засідання Верховної Ради 23 листопада Богатирьова призначила наступне засідання на четвер, не уточнивши при цьому дату.

Один з лідерів блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов уважає, що Богатирьова порушила регламент парламенту, зробивши таке призначення без голосування по цьому питанню.

Зварич має намір 27 листопада провести наступне засідання парламенту.

Лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко пояснює призначення Богатирьової засідання Ради на 29 листопада наміром ПР підкупити депутатів від БЮТ і НУНС, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Блок Литвина прийде у Раду, коли сказала Богатирьова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі