понеділок, 13 жовтня 2008 14:53

Близько 20 депутатів від БЮТ захопили Вищий адміністративний суд

Близько 20 народних депутатів від Блоку Юлії Тимошенко четверту годину поспіль перешкоджають роботі голови Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) Олександра Пасенюка.

Як повідомили Ліга.net у прес-службі ВАСУ, більш двох годин депутати знаходилися в кабінеті голови ВАСУ, при цьому поступово кількість народних обранців від БЮТ збільшується.

"Тепер група народних депутатів супроводжує Пасенюка, заважаючи йому виконувати поточну роботу", - відзначили в прес-службі.

Тим часом, вказують у ВАСУ, про конкретну мету візиту у Вищий адміністративний суд України народні депутати від БЮТ не повідомили. Їх вимоги до керівництва суду також невідомі.

За словами голови ВАСУ Пасенюка, таким способом систему адміністративних судів намагаються втягти в політичні ігри, що є неприпустимим. Пасенюк закликав вирішувати всі протиріччя в правовій площині, відповідно до законодавства України.

Як відомо, БЮТ оскаржив Київському окружному адміністративному суді указ президента про дострокові вибори.

У той же день прес-служба президента повідомила про зняття Келеберди з посади судді Окружного адміністративного суду Києва (президент скасував статтю указу, якою Келеберда призначався на цю посаду).

Секретаріат президента оскаржив ухвалу від 10 жовтня в Київському апеляційному адміністративному суді.

Зараз ви читаєте новину «Близько 20 депутатів від БЮТ захопили Вищий адміністративний суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі