четвер, 18 червня 2009 10:42

Білборди з Томашевською- "стриптизеркою" розвісили в Одесі (ФОТО)

Начальник Контрольно-ревізійного управління в Одеській області Лілія Томашевська запевняє, що білборди з її фотографією в стриптиз-барі з"явилися через результати ревізії бюджету міста. Про це вона повідомила ІА "Репортер".

"Я шалено рада, що мер і його команда відреагували на результати бюджету ревізії міста Одеси, але, на жаль, вони вміють боротися тільки з жінками і дітьми", - заявила Томашевська.

За її словами, КРУ під час ревізії бюджету виявило значну кількість порушень. Зокрема, бюро естетики міського середовища (яке відповідає за рекламу на міських білбордах) повинне було залишати собі 15% від вартості використовуваних рекламних площ, проте бюро залишало собі 25% в 2008 році.

"Після того, як КРУ підняло це питання, на сесії міськради було винесено постанову, за допомогою якої заднім числом, в 2009 році, внесли поправки до бюджету 2008 року. Тепер значилося, що бюро може собі залишати 25%, а не 15%, як було встановлено сесією міськради в 2008 році", - повідомила начальник КРУ.

Також вона додала, що такі порушення особливо значущі за умови браку коштів в міському бюджеті і, як наслідок, заборгованостей по зарплаті комунальних підприємств міста. Томашевська підкреслила, що рекомендувала бюро естетики направити свою діяльність на поповнення бюджету міста.

"На жаль, я бачу, що вони не намагаються усунути порушення і прислухатися до порад, а тільки обливають брудом людей, які намагаються підкоригувати ситуацію", - заявила вона.

Також Томашевська відзначила, що в той час, як на вулицях міста з"явилися білборди з її фотографією і номером мобільного телефону, вона знаходилася за межами Одеси на обстеженні.

"Я думаю, що відповідні люди знали, що я знаходжуся за межами міста і скористалися цим моментом", - підкреслила начальник КРУ.

На її думку, "мерія повинна працювати для поліпшення життя городян і припинити займатися брудними PR-технологиями".

"Якщо я знайду того, хто поширював це все, то діятиму відповідним чином, як вчинила в ситуації з депутатом міськради (прим. - розгляд в суді). На сьогоднішній день я можу тільки припускати і пов"язувати це з певними подіями", - додала Лілія Томашевська.

Нагадаємо, білборди з фотографією начальника Контрольно-ревізійного управління в Одеській області Лілії Томашевської, що танцює у стриптиз-клубі, з"явилися на вулицях міста.

Навесні минулого року на офіційному інтернет-сайті Одеси з"явилося кілька знімків Лілії Томашевської у стрип-барі. На них Томашевська танцює зі стриптизером.

На фото добре видно, як під час танцю Томашевська стягує з нього штани. Стриптизер залишається у трусах-стрінгах кольорів американського прапора, картузі та черевиках. На правій руці "бютівки" звисають наручники. Вона усміхається й танцює з чоловіком.

Тоді Томашевська назвала оприлюднення світлин провокацією ворогів. "Мені важко сказати, чи це я на фотографіях, бо вони розпливчасті", — заявила вона "ГПУ".

За матеріалами: proUA, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Білборди з Томашевською- "стриптизеркою" розвісили в Одесі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі