субота, 23 липня 2011 18:15

Без грошей МВФ з Україною нічого не станеться - Лук'янов

Без грошей МВФ з Україною нічого не станеться - Лук'янов

Народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов вважає, що із економікою України нічого не станеться, якщо країна не отримає найближчим часом чергового траншу Міжнародного валютного фонду. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі УНН.

"Ми вже не отримали декілька траншів - і обходимося. Адже економіка запущена, економіка працює... Нічого не відбудеться", - сказав нардеп.

Лук'янов повідомив, що 29 серпня місія МВФ приїжджає в Україну.

Нардеп також наголосив, що Україна виконує практично всі показники, які визначені програмою співробітництва із МВФ. Воночас парламентар нагадав, що підвищення ціни на газ для населення все ще залишається проблемним пунктом у взаємовідносинах з Фондом.

"Ми противимося тиску МВФ і відстоюємо ту ціну на газ, яка існує сьогодні", - додав Лук'янов.

Нагадаємо, наприкінці серпня Україну має відвідати місія МВФ. Її представники розглянуть можливість надання країні чергового траншу. Серед умов, які МВФ ставить Україні, є і необхідність підвищення ціни на газ.

Раніше Лук'янов заявляв, що Україна в даний час може обходитися без зовнішніх запозичень, адже в першому півріччі профіцит держбюджету склав 14 млрд гривень.


Зараз ви читаєте новину «Без грошей МВФ з Україною нічого не станеться - Лук'янов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі