середа, 11 травня 2022 17:27

Спецтема: Війна Росії проти України

"Бажання зникає" - Зеленський про переговори з Росією

"Бажання зникає" - Зеленський про переговори з Росією
Україна виграє війну і поверне всі свої території, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Терпіння для переговорів із Росією закінчується, враховуючи все більше свідчень про звірства, скоєні російськими військами.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський під час спілкування із студентами Інституту політичних досліджень у Парижі, повідомили CNN.

"Ми готові вести ці переговори, доки ще не пізно. З кожною новою Бучею, з кожним новим Маріуполем, з кожним новим містом, де є десятки загиблих, випадки зґвалтування, з кожним новим звірством зникає бажання і можливість домовлятися, а також можливість вирішення цього питання дипломатично", - сказав Зеленський.

Україна виграє війну і поверне всі свої території, заявив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вже насипають росіянам з американських гаубиць

Також Зеленський нагадав про необхідність вступу України до Європейського Союзу.

"Україна лише посилить інші держави, наша армія продемонструвала свої можливості. Наші люди зарекомендували себе", - сказав президент.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час візиту в Україну 9 квітня привіз Володимиру Зеленському меседж: президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін - воєнний злочинець, його треба дотискати, а не домовлятися з ним.

Переговори з Росією йдуть дуже складно, повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «"Бажання зникає" - Зеленський про переговори з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі