понеділок, 07 квітня 2008 14:26

Балога не хотів дивитися у вічі Тимошенко (ФОТО)

Керівництво держави обговорило питання перегляду урядом макроекономічних показників соціально-економічного розвитку України на 2008 рік.

Про це повідомила на брифінгу прес-секретар президента Ірина Ваннікова, говорячи про традиційну щотижневу зустріч президента Віктора Ющенка, прем"єра Юлії Тимошенко та голови ВР Арсенія Яценюка.

Також, за словами Ванникової, предметом обговорення високопосадовців стала соціальна політика у 2008 році у зв"язку з високими темпами інфляції за останні місяці.

Крім того, сторони обговорили питання збалансування фінансових потоків "Нафтогазу" та стан договірної бази щодо постачання природного газу.

Також глава держави, прем"єр і спікер парламенту обговорили фінансове забезпечення діяльності Міністерства оборони і державної служби автомобільних доріг України "Укравтодору".

У зустрічі взяли участь голова Ради національної безпеки та оборони Раїса Богатирьова, глава секретаріату президента Віктор Балога, а також заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак, який о 14.00 проведе брифінг за підсумками цієї зустрічі, пише УНІАН.

Фото: Прес-служба Президента

Зараз ви читаєте новину «Балога не хотів дивитися у вічі Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі