пʼятниця, 04 квітня 2008 13:56

Балога каже, що Тимошенко зрадила ідеалам Майдану через Медведчука

Балога каже, що Тимошенко зрадила ідеалам Майдану через Медведчука

Реакція прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на лист Президента Віктора Ющенка про перебування на урядових посадах представників команди Віктора Медведчука свідчить про її тісні зв"язки з цим діячем, відомим своєю послідовною боротьбою з "помаранчевими" силами.

Про це заявляє керівник Секретаріату президента України Віктор Балога, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Глава держави звернув увагу прем"єра на те, що низькі професійні вміння та одіозна репутація осіб із ще незабутого минулого не дозволяють їм з будь-яких міркувань обіймати відповідальні посади в міністерствах нинішнього уряду, який сформувала демократична коаліція. Однак пані Тимошенко думає по-іншому, визнаючи за можливе вводити в свою орбіту тих, хто ще недавно затято знищував демократичний рух у нашій країні і виявляв свою фаховість якраз у цій справі. Отже, кадрові уподобання Тимошенко, які базуються на щирій симпатії до Медведчука, глибоко протирічать ідеалам Майдану. Це стало доконаним фактом", – наголосив Балога.

Керівник президентського Секретаріату зауважив, що кадрова політика прем"єр-міністра не узгоджувалася з усією коаліцією, в якій є два рівні партнери – БЮТ і блок "Наша Україна – Народна самооборона".

У цьому зв"язку він припустив, що Тимошенко, говорячи про необхідність збереження єдності демократичної коаліції, насправді лише прикриває цим гаслом власні політичні інтереси.

Балога також наголосив, що прем"єр-міністр повинна реагувати на лист Президента не словесними випадами, а діями, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Балога каже, що Тимошенко зрадила ідеалам Майдану через Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі