вівторок, 09 жовтня 2012 15:24

Азаров вважає, що претензії до українських сироварів були обгрунтовані

Азаров вважає, що претензії до українських сироварів були обгрунтовані
Микола Азаров. Фото: svit24.net

Претензії Російської Федерації до українських виробників сиру були обгрунтовані.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у ході спілкування з одеситами у вівторок.

За його словами, український уряд провів власну перевірку і встановив, що деякі сири не відповідають необхідному якості.
Також він зазначив, що Україна в рамках визначення формату співпраці з Митним союзом хоче узгодити єдині стандарти якості з Російською Федерацією та спільно з РФ контролювати якість виробленої продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонили продавати молоко в пластикових пляшках

Нагадаємо, Россільгоспнагляд 26 вересня повідомив про введення з 4 жовтня тимчасових обмежень на ввезення продовольчих товарів в відношенні ряду українських підприємств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче заборонити українським сироварам робити "російський" сир

Обмеження на ввезення товарів в РФ торкнулися виробників молочної продукції і м'яса: ТОВ "Моліс", ТДВ "Глобинський маслозавод", ПАТ "Бель Шостка Україна", ДП "М'ясокомбінат Зоря", ТОВ "Компанія" Зевс ЛТД ", ТОВ" Данон Дніпро", ЗАТ "Лакталіс Миколаїв", а також ПрАТ "АПК-Інвест". Пізніше під заборону потрапило ще одне сироробне підприємство - "Дубномолоко".

Зараз ви читаєте новину «Азаров вважає, що претензії до українських сироварів були обгрунтовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі